Smag opskrifter

En smag af sommer

En smag af sommer

D. e. n. k. a. g. b. t. j. ,. d. v. o. r. s. f. l. i. h. 1. 0. å. u. æ. m. y. J. ø. p. B. 2. 5. 4. /. P. K. (. 3. x. ). M. Æ. R. S. L. F. c
Smag på desserten biancomangiare fra Sicilien

Smag på desserten biancomangiare fra Sicilien

Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien. I det følgende giver jeg dig nogle gode tips om opskriften, tilberedningen og serveringen af den sicilianske dessert
Rågeunger smager herligt

Rågeunger smager herligt

Jævn sovsen og smag den til med salt, peber og portvin. Rågeunger er en dejlig spise, men det er måske ikke så nemt at skaffe sig

Det "smager" lidt af jul

Inger Lises Verden10. nov. 2011 kl. 20. 50Det kan klart anbefales at snyde lidt med kædestingene. Jeg har også bøvlet alt for meget med garn, der skilte sig, og at jeg fik syet skævt, og måtte trævle op
Smag photoshoot

Smag photoshoot

Populære indlæg. Helmut Newton inspired Shoot. Had the best time shooting with Michael Tonsberg at broenshoej Kro today
Smag på Italien: Penne all’arrabbiata

Smag på Italien: Penne all’arrabbiata

De var alle forskellige og meget velsmagende. Tilføj krydderierne i efter smag og behag. I dette indlæg får du en af mine absolut favorit opskrifter og som flittigt bliver brugt herhjemme
Smag på Siciliens sorte svin på ferien

Smag på Siciliens sorte svin på ferien

Men den fantastiske mad kommer jo et sted fra – og det er blandt andet fra den særlige, sorte, sicilianske svineart Suino Nero dei Nebrodi, der er kendt for sit særdeles velsmagende og magre kød
Glutenfri Pizza med meget smag

Glutenfri Pizza med meget smag

Det her er virkelig den bedste glutenfri pizza jeg nogen sinde har lavet, og er faktisk i tvivl om det ikke også er den bedste jeg har smagt
Blomkål, der smager som slik!

Blomkål, der smager som slik!

Det her smager af slik og chips på en gang – og så bare bedre. Det er blomkål, som du aldrig har smagt det, men som du absolut MÅ smage
Klassisk dansk mørbradgryde, der smager af noget.

Klassisk dansk mørbradgryde, der smager af noget.

2 spsk paprika eller efter smag (jeg brugte det dobbelte, men det var også en meget mild paprika). Til 4 personer 1 svinemørbrad 2 spsk hvedemel salt peber 200 g bacontern 4 løg 400 g champignoner 2 spsk paprika eller efter smag (jeg brugte det dobbelte, men det var også en meget mild paprika) 200 g cocktailpølser eller alm pølser 2 ds hakkede tomater 2 spsk tomatpuré 2 dl piskefløde eller madlavningsfløde Tilbehør kartoffelmos eller ris Evt