Helt ærlig, så smager den mest af alt, af gulerodskage. Jeg smagte den første gang på bogmessen, hvor jeg drejede forbi for at sige hej og tage bogen i øjesyn
Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien. I det følgende giver jeg dig nogle gode tips om opskriften, tilberedningen og serveringen af den sicilianske dessert
Inger Lises Verden10. nov. 2011 kl. 20. 50Det kan klart anbefales at snyde lidt med kædestingene. Jeg har også bøvlet alt for meget med garn, der skilte sig, og at jeg fik syet skævt, og måtte trævle op
De var alle forskellige og meget velsmagende. Tilføj krydderierne i efter smag og behag. I dette indlæg får du en af mine absolut favorit opskrifter og som flittigt bliver brugt herhjemme
Men den fantastiske mad kommer jo et sted fra – og det er blandt andet fra den særlige, sorte, sicilianske svineart Suino Nero dei Nebrodi, der er kendt for sit særdeles velsmagende og magre kød
2 spsk paprika eller efter smag (jeg brugte det dobbelte, men det var også en meget mild paprika). Til 4 personer 1 svinemørbrad 2 spsk hvedemel salt peber 200 g bacontern 4 løg 400 g champignoner 2 spsk paprika eller efter smag (jeg brugte det dobbelte, men det var også en meget mild paprika) 200 g cocktailpølser eller alm pølser 2 ds hakkede tomater 2 spsk tomatpuré 2 dl piskefløde eller madlavningsfløde Tilbehør kartoffelmos eller ris Evt