600 g små kartofler, f. 25 g smør sammen med uskrællede hvidløgsfed og timiankviste i en varm pande og brug hjortekødet på alle sider. 5) Vask kartoflerne og kog dem med skræl i 1 l vand sammen med godt med salt og 2 spsk olivenolie. 50 g smør i en pande og brun champignonerne
Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
gulerodspuré, smørstegtekartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glaze. Hvis du bruger hummerkødet som supperfyld, så smørsteg også dette kød hurtigt på en pande
Ingredienser, smørstegtekartofler. Skræl kartoflerne og kog dem næsten møre. Opvarm lidt af den gemte olie på en hamrende varm pande, og giv kødet stegeskorpe på begge sider
Tag pastinak og søde kartofler op og hold varme i en lun ovn. Krydr svinekoteletterne med salt og peber og steg ved middelhøj varme i smøret fra rodfrugterne, med lidt ekstra timian på panden