Kagen består af chokolade sponge cake bunde, med skildpadde-palmin smørcreme som fyld og opsmurt med chokolade-palmin smørcreme, efter fødselsdagsbarnets ønsker
Så blev det tid til endnu et forsøg med pensel broderi til dekoration af en kage, denne gang lavet i smørcreme i stedet for royal icing, som er det mere traditionelle at bruge
Smørcremen kan også bruges til at rette formen lidt af, hvis man fx skal have rundet hjørnerne. Når det en kage med mørke bunde, så tilføjer jeg som regel lidt kakao, men til denne lyse lavede jeg bare en basis smørcreme
Nogen foretrækker smørcreme, andre chokoladeganache. Pastafarvetil indfarvning af fondant. Min venindes vidunderlige søn skulle døbes forleden dag, og jeg var derfor blevet spurgt om jeg ville lave dåbskagentil festen
Jeg havde tilbudt at lave dåbskagen og det eneste krav jeg havde fået var at der meget gerne måtte være frisk frugt i den, så jeg havde altså frit slag med både indhold, bunde, opsmøring, farver og pynt
Så var gode råd dyre, men hvid chokolade skulle der altså på, så jeg måtte i netto efter flormelis tilsmørcreme som jeg så smurte kagen op med for at dække den med krystalliseret hvid chokolade
Til det formål er ganache rigtigt velegnet, da det har en god fasthed ved stuetemperatur og samtidigt smager meget bedre end diverse versioner afsmørcreme
tilopsmøringafkager inden overtræk med fondant og marcipan. Er du som jeg heller ikke så begejstret for den "rene" smørsmag, så er denne opsmøringscreme et godt alternativ til den almindelige smørcreme