jeg har ikke en opskrift på red velvet cupcake på sitet. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme
Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder undervejs, men jeg skal også bage en Lynet McQueen kage til min venindens søns fødselsdag (til november), så der opdaterer jeg med flere billeder og en fuldstændig præcis opskrift
Se opskriften HER. Smørcreme. Før smørcremen smøres på kagen, er det en fordel at kagen har stået ca. 2) Smør hele kagen (både top og sider) op med et jævnt lag smørcreme
1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en. 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en
Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Den kan købes på nettet – jeg linker til den i opskriften. Den smager virkelig godt, kagen bliver ikke tør (heller ikke efter et par dage på køl) og smørcremen smager så vanvittigt lækkert af let saltet karamel
Da det er begrænset, hvor mange romkugler lavet af bunde og smørcreme man kan få afsat, står valget tit mellem at smide en masse ud eller fryse det ned, med håb om, at få det brugt inden for den nærmeste fremtid