Pisker du med maskine kan du får den næsten helt hvid og luftig. Cupcakes medsmørcreme. Problemet med den er at flormelisen ikke kan piskes til den bliver opløst
Så var gode råd dyre, men hvidchokolade skulle der altså på, så jeg måtte i netto efter flormelis til smørcreme som jeg så smurte kagen op med for at dække den med krystalliseret hvidchokolade
Vi gjorde så den fejl at beslutte at smøre kagen op med en vanillesmørcreme. Det er lyse bunde dryppet med Cointreau og lagt sammen med marmelade med havtorn og så en hvidchokolademousse
Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Nu skal kagens smøres op med et jævnt lag smørcreme. Pyntet med karamelliserede popcorn. Vaniljebunde, hvidchokolademousse, limemousse, hvidchokolade crunch og marmoreret fondantbånd
Smør kagen op medsmørcremen. Smørcreme. Sæt dem fast på kagen med lidt flydende chokolade. Fjern den overskydende creme med en ske, så du ikke har noget creme ned af siderne
Smørcreme. Du får det bedste resultat, hvis du med det samme samler kagen og kommer hindbærmoussen i kagen, så vil bundende nemlig suge noget af syrerne fra bærrene og være bedre