Smør mel gær æg sukker opskrifter

Ægte fynsk brunsviger

Ægte fynsk brunsviger

Tilsæt herefter smørren der er skåret i små stykker og ælt det godt ind i dejen. Rør det hele sammen med melet på røremaskinen
{ Croissanter } med SMØR!

{ Croissanter } med SMØR!

Jeg brugte min køkkenrulle til at banke smørret ud, med lidt mel på bordet. Dejen tages ud af fryseren rulles ud en rektangel og smørlægges derpå
Wienerbrød bagt på smør - basisopskrift og stænger

Wienerbrød bagt på smør - basisopskrift og stænger

Remonce - til wienerbrød - YouTube 375 gram mel2 dl (200 gram) mælk, kold25 gram gær (1/2 pakke)40 gram sukker50 gram smør1æg. 375 gram smør (1 del smør til 2 dele dej (jeg sagde ikke den var sund. 50 gram smør50 gram sukker50 gram marcipan. 1 æg, sammenpisket1 spsk vand, mølk, eller fløde piskes sammen med ægget1 dl sukker. 375 gram mel. 25 gram gær (1/2 pakke). 40 gram sukker. 50 gram smør. 1 æg. 375 gram smør (1 del smør til 2 dele dej (jeg sagde ikke den var sund. 50 gram smør. 50 gram sukker. 1 æg, sammenpisket. 1 spsk vand, mølk, eller fløde piskes sammen med ægget. 1 dl sukker
Veganske Hveder (uden mælk og æg)

Veganske Hveder (uden mælk og æg)

ristede med hjemmelavetmarmelade eller smørespread. rapsolie til smørelse. Hvedemel tilsættes lidt efter lidt under omrøring, brug gerne en røremaskine
Belgiske vafler med gær

Belgiske vafler med gær

Smeltsmør og bland det med den kolde mælk. Opløs gæret i smørblandingen. Tilsæt sukker, mel, salt og vaniljesukker og rør godt rundt
Mormorboller

Mormorboller

Tilsæt æg og en smule mel inden salt og sukker hældes ved. Derfor spekulerede jeg lidt i bollerne og bestemte mig for gammeldags, hvide boller – men gerne så bløde, store og luftige som muligt
Chokoladeboller ala Slotsbageren

Chokoladeboller ala Slotsbageren

Smeltsmørret og kom mælken i, så væsken er lillefingervarm. længere tid, da det afhænger af temperaturen på melet og gær-blandingen) til dejen har dobbelt størrelse, sådan at den giver efter, når man trykker den let i toppen
Bagerens teboller

Bagerens teboller

Smør ( blødgjort). Mel. Gær. Varm æg og mælk i en gryde til ca. Sukker. Tilsæt mel lidt af gangen og ælt grundigt
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Ælt det sammen og ælt herefter det bløde smør i dejen. Opløs gæren i vand og tilsæt mel, sukker og salt
Nemme fødselsdagsboller

Nemme fødselsdagsboller

Smeltsmør sammen med mælken og lad det blive lillefinger varmt. Nydes med smør. Tilsæt sukker, salt og æg samt lidt af melet, rør godt
MORMORS - ÆBLESKIVER

MORMORS - ÆBLESKIVER

Så al melet, kardemomme, citronskal og det smeltedesmør. Mens smørret køler af, varmes mælken op til samme varme

Luftige kardemommesnegle

Tilsæt mel og kardemomme. Rør gæren/tørgæren ud i den lune mælk. Tilsæt olie, yoghurt, salt, sukker og ægget