Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget bagværk, lakrids, småkager, tranebær. De der småkager, du ved, dem med lakridspulver og tranebær
Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
2 tsk lakridspulver. 15 min til småkagerne har fået farve og er gennembagte. 2 tsk lakridspulver. En nem lille eftermiddagscookie, hvis man trænger til noget sødt på en sådan kedelig, grå søndag som i dag
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Her får du så opskriften på, hvordan man laver basisdejen til disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
For at starte med the later, så er opskriften på småkagerne fra Brown Eyed Baker. Når småkagerne er afkølet kan de lægges sammen med en kugle lakridsis i midten
En anden juleopskrift var disse Sunde chewy julesmåkager, som også sagtens kan laves efter jul måske med andre krydderier som vanilje eller lakrids – det må jeg ihvertfald prøve
Efter afkøling virker småkagerne mere sprøde. Jeg har fået afprøvet to forskellige slags cookies - en med chokolade og en med lakrids, og især de sidste blev rigtig fine