Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Skær mozzarellaen i små tern og drys den oven. Har du en rest kogte kartofler, kan de f. Dagens æggekage er ovnbagt og foruden kartofler er den fyldt med savoykål og peberfrugt
små/mellemstørelse. Bagte kartofler. Bagte kartofler. 2) Form små frikadeller med en spiseske og din håndflade. 3) Steg alle de små frikadeller til de ikke længere er bløde i midten. 1) Kog kartoflerne i en gryde indtil de falder af gaflen. 3) Skær et delvist dybt kryds i kartoflerne, og åben krydset ved at trykke på de sider, der ikke er skåret i. 5) Bag kartoflerne i forvarmet ovn på 200 g varmluft indtil de er gyldne og osten er smeltet. 6) Tag kartoflerne ud og hæld cremefraishen over. 10 kartofler
Ovnbagtekartofler med sydesalt og brændenælder. Dernæst skal du forme nogle små runde "boller" og sætte den på et indfast fad ind i ovnen i 10 minutter på 200 grader
Skær tofuen i smalle strimler eller i små terninger. Dog vi jeg sige, at de ovnbagte grøntsager smagsmæssigt vinder over grøntsager, der er svitset på panden
småkartofler. Læs også Kartoffelpandekager med lakserilette / Ovnbagte fyldte kartofler med hytteost / Kartoffeltærte med brie og bacon / Græsk kartoffelsalat med feta og oliven
Hak koriander fint og skær peberfrugt i små tern. Du kan finde dem som fyld i ovnbagte samosa her, i en vegetarisk karry med kikærter her, i en broccoli-couscous med feta, æbler og tahindressing her eller i en grov tærte med feta og spinat lige her
Engang imellem er der små rester i køleskabet som kan være lidt svære at få brugt. Farsen kan varieres ved at tilsætte hvedemel, kogte, mosede kartofler, havregryn, rasp, snittede grønsager, en rest kartoffelmos eller rodurtemos o
Skær dem derefter ud i små tern. Skræl kartofler og rodfrugter. Det er denne opskrift på ovnbagte rodfrugter med hvidløg, og dertil fiskefileter med hvide asparges og ærter