De er dejligt snasket og klistret i midten og der gemmer sig også småchokoladestykker rundt omkring, så du får næsten ikke en mere intens chokolademuffins som smager fantastisk
Dem måtte jeg simpelthen prøve at efterligne, og det blev til disse ret lækre, småmuffins. Og så fik jeg jo rigtig meget lyst til kage selvfølgelig og kom i tanke om nogle små kokoskager, jeg engang fik serveret til en fødselsdag
Oven på toppingen er der Daim skåret i små stykker. Udhuler dine muffins når de er helt kolde. De fyldes derefter med karamellen der er lavet af kondenseret mælk
Opskriften på bunde er egentlig en opskrift op muffins fra et gammelt hæfte fra Odense Marcipan - en opskrift, som jeg altid vender tilbage til, for den er bare super god
Hak dem mørke chokolade til små fine stykker og kom den i til slut sammen med kokosfibrene. Brug en teske til at fylde dejen i de små papirsforme, så de er næsten fyldte og bag de småmuffins midt i ovnen i ca
Sørg for at skære små stykker, da den kan være meget intens at spise. "Muffins & Kager". Imens jeg {næsten endnu} slikker karamellen af mine fingre, sender jeg denne opskrift ud til alle jer med smag for chokolade og karamel, og ikke er bange for at få fedtet fingre