småkartofler. friske krydderurter (jeg foretrækker persille, kørvel eller basilikum). Jeg har genopfundet min kærlighed til kartoflermed disse knuste kartoflermedhvidløgssmørog parmesan
Læg dem i en tagine sammen med rosenkål (fjerne lige de yderste blade og skær den nederste del af stokken af), halverede hvidløg, hvidvin, salvie og timian
I lammekøllen, stikkes der med en skarp urtekniv, små huller hvor i hvidløget stikkes ind. Det var en skøn og sjov - dog lidt kold oplevelse - men det er på ingen måde sidste gang, at vi har kørt mange ture på de fine småtog
Små nye kartofler. Ærter, creme fraiche, estragon, hvidløg, salt og peber røres sammen. Dressingen skal ikke smage kraftigt af hvidløg, men bare have en mild smag
Opvarm herefter olie på panden, og skær brødet i helt små tern, som steges sprøde og gyldne deri. sukker) og syltede citroner ogmed knuste kartofler vendt med purløg, fløde, lidt sennep og en smule salt
Skær løg i små tern eller blend det til mos i en minihakker sammen medhvidløg. Til disse kartofler valgte jeg noglesmåkartofler, så de ikke skulle have så længe i ovnen