Jeg startede lige med, at rense mine rabarber og skære dem i små stykker. I den forbindelse, har muffins altid været en klassiker i min lille verden, de må siges, at have nogle rigtig gode fordele, ud over potentiale for at smage fantastisk
De er dejligt snasket og klistret i midten og der gemmer sig også små chokoladestykker rundt omkring, så du får næsten ikke en mere intens chokolade muffins som smager fantastisk
Fremgangsmåde. Valget faldt så på makron muffins og de smagte rigtig lækre og dejligt, at få dem igen. Kom dem i småmuffins forme og fyld dem til de er 2/3 fyldte
Dem måtte jeg simpelthen prøve at efterligne, og det blev til disse ret lækre, småmuffins. Og så fik jeg jo rigtig meget lyst til kage selvfølgelig og kom i tanke om nogle små kokoskager, jeg engang fik serveret til en fødselsdag
Skær æblet i små tern. Solbær, ribs eller i dette tilfælde muffins med æbler. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Muffins, Opskrifter
) Da kagerne får en overflade som muffins, ja så er de jo ikke yderst pæne at kigge på. Imens chokoladen smelter færdige skrælles pæren og skæres i fine små tern