Små langtidshævede brød opskrifter

Chiaboller

Chiaboller

Chiafrø er små fine frø sprængfyldte med gode sager og med uendelig anvendelses muligheder. Endnu en omgang langtidshævede boller er blevet bagt
Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

NoterDen opmærksomme læser vil have set at det næsten er den samme dej som "Verden bedste brød". 12-15 minutterPizzaen skal bages til skorpen er gylden og der er små mørke/sorte spidser på fyldet
ugens menu uge 27, sommertid er salattid

ugens menu uge 27, sommertid er salattid

langtidshævede speltboller. Godt brød hører til en lækker salat. Prøv disse langtidshævede speltboller.  hak 2 spsk kapers og bland dem med 1 fed presset hvidløg, 2 spsk frisk basilikum revet i små stykker, 25 g ristede pinjekerner, 5 spsk olivenolie og 2 spsk eddike, gerne riseddike eller frugteddike. 2 spsk kapers og bland dem med 1 fed presset hvidløg, 2 spsk frisk basilikum revet i små stykker, 25 g ristede pinjekerner, 5 spsk olivenolie og 2 spsk eddike, gerne riseddike eller frugteddike