Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning
Der hvor du vil have chokoladen til at løbe ned af siderne kommes lidt ekstra chokolade på og med paletkniven skubbes det forsigtigt ud over kanten – Skub ikke for hårdt, d´chokoladen vil selv løbe fint ned med et lille skub
Hvis nogle har nogle gode forslag til sådan en kompliceret kage, som vi kunne lave, hører jeg gerne om det her på bloggen - ligesom jeg også er interesseret i gode opskrifter med lam, hvis nogen skulle ligge inde med det
Skub hvert klippet stykke skiftevis til højre og venstre og så det ligner et flettet mønster. Almindelige the-boller kender vi alle samme, de er bløde og gode med marmelade på til en kop varm kakao