Jeg kan i hvert fald se, at mange af jer ønsker flere supper, vegetarisk eller eksotisk mad og opskrifter på sunde kager, så det må jeg jo hellere kigge lidt på
Skrub kartoflerne rene for jord og læg dem i en bradepande. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr. Krydr hakkebøfferne med peber og steg dem 4-5 minutter på hver side på en pande i lidt olie og smør
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Rist pinjekernerne på en varm og tør pande til de er gyldne. Rødbedepestoen er rig på sundt fedt, gode kulhydrater, mineralet kalium og forskellige B-vitaminer
Kom lidt olie på en pande og varm det op og steg laksen først på skinsiden i ca. Asparges kan man tilberede på rigtig mange måde og passer sammen med rigtig mange ting, så det er rigtig svært at blive træt at dem
Rødløg hakkes fint og svitses på en pande i olivenolie. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Fisken kan også steges på en pande. Krydr med salt og peber og læg dem på et fad. Kassér de yderste blade på spidskålen og snit resten (stokken undtaget) i så fine strimler du kan (brug evt
Pensl rødspættefileterne med lidt olie og grill dem på en grillpande eller en almindelig pande. Børst kartoflerne fri for salt og anret på tallerken sammen med majsflagerne, rødspættefileterne og olivensaucen
Skrub kartoflerne rene for jord og læg dem i en bradepande. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr. Krydr hakkebøfferne med peber og steg dem 4-5 minutter på hver side på en pande i lidt olie og smør
Og i mens kan du opvarme den anden olie i en pande, hvorpå du smider selleristavene, som blot skal vendes fra tid til anden, og så på fedtsugende papir, når de har fået farve og er sprøde i det, hvor du lige giver dem lidt salt – så er der sellerifritter