Servér med et drys purløg, et par porreringe og lidt godt brød til – gerne lunt. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Vend dem i lidt olie og krydderurtesalt (du kan også bruge ganske almindeligt salt, hvis du ikke har det) og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir
Aller først vil jeg gerne sige TAK til alle jer, der allerede har skrevet en masse søde og inspirerende kommentarer til mit tidligere indlæg med konkurrencen
Smør ydersiden af skrællen medlidt olie. Så har jeg igen måtte svigte bloggen lidt pga. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Smag til med salt og peber. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr. Krydr hakkebøfferne med peber og steg dem 4-5 minutter på hver side på en pande i lidt olie og smør
At kombinere kartoflerne med quinoa, avocado og rød peberfrugt giver ikke bare en god smag. Kartoffelsalat med quinoa, avocado og salatost (min version)