Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Fjern den ene del af skallerne, og anbring skallerne med muslingeri et stort, ovnfast fad. Tapas – I landende omkringmiddelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigtmåltid, der spises efterhånden som retterne blivertilberedt
Herefter ligges agurkenerne i et fad, og de overhældes med den halve deciliter salt. De små agurker er ikkebillige, men det færdige resultat er på alle måder så meget bedre end dem man kan finde på hylderne i supermarkedet
Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling. til de er møre. Pensl kyllingebrysterne med lidtolie og grill på en grillpandetil kødet er mørt
Kom dem i et ovnfast fad der ikke er for stor, og sæt smøren ovenpå dem i store klatter. De retter som jeg udvikler som jeg personligt synes bedst om er dem der opstår af “nød”