Skrubber i fad opskrifter

Fad med friske grønsager

Fad med friske grønsager

Et fad med friske grønsager. Isklumper. Arranger alle grønsagerne på et fad og læg isklumper over den nederste del af gulerødderne og aspargesne
Fyldt mørbrad på kartoffelbund

Fyldt mørbrad på kartoffelbund

Krydr med salt og peber og kom lidtolie over. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået. Skær mørbraden iskiver og server retten med brød
Ovnbagte jordskokker med pesto

Ovnbagte jordskokker med pesto

Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Tapas

Tapas

Fjern den ene del af skallerne, og anbring skallerne med muslingeri et stort, ovnfast fad. Tapas – I landende omkringmiddelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigtmåltid, der spises efterhånden som retterne blivertilberedt
Cornichons med et tvist

Cornichons med et tvist

Herefter ligges agurkenerne i et fad, og de overhældes med den halve deciliter salt. De små agurker er ikkebillige, men det færdige resultat er på alle måder så meget bedre end dem man kan finde på hylderne i supermarkedet
Gratinerede blåmuslinger

Gratinerede blåmuslinger

Fjern den øverste skaldel og anbring de underste skalddele med muslingekødeti et ovnfast fad. Forberedelsestid
Kartoffelsalat med kylling og urtedressing

Kartoffelsalat med kylling og urtedressing

Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling. til de er møre. Pensl kyllingebrysterne med lidtolie og grill på en grillpandetil kødet er mørt
Honningmarinerede nye gulerødder

Honningmarinerede nye gulerødder

Afdryp dem i en sigte og anret dem på et fad med kanter. Marinade. lidt havsalt. lidt groft kværnet peber. Halver dem på langs, hvis de er store
Unghane med salsa verde

Unghane med salsa verde

Læg dem i et stort ildfastfad, de skal helst liggei et lag. Kan virkelig anbefale at gå i køkkenet og kokkere denne hovedret
Grundforløbs-eksamens-RET

Grundforløbs-eksamens-RET

Dæk fadet med stanniol og bag kartoflerne i ovnen i ca. FINALLY. Tag kødet af varmen og læg det i et ovnfast fad sammen med hvidløg og timian