Indlægget er sponsoreret af Lidl. Nu er der ikke længe til påske, og jeg glæder mig helt enormt meget. Jeg skal ned og stå på ski, men hvis jeg havde været hjemme, så havde den stået på masser af påskefrokoster og familie-tid
Når man har sagt the, må man næsten også sige scones. - Jeg synes i hvert fald, at det var en god undskyldning for, at give mig i kast med en ny udgave her til middag
I likhet med sine naboer Irland og England, har ikke Skottland satt sitt preg på den internasjonale haute cuisine, og den skotske nasjonalretten haggis faller nok inn under kategorien "for spesielt interesserte"
The best for last – food. I sidste indlæg om Edinburgh lovede jeg, at jeg ville smække en guide op til de madhovederne, der enten skal til Edinburgh eller overvejer det (og der er mange gode grunde til at tage afsted – bl
Disse skøre skotske æg, serverede jeg med en blomkålssalat og flødestuvede champignoner. Blomkålssalaten fandt jeg samme sted, som de skotske æg, hos Lykke fra "Min Paleo Verden"
På Spejdernes Lejr snakkede jeg med en anden hjælper i Spejder Sport. Vi snakkede bl. a. hækling og hun viste mig nogle billeder af skotsk ternet hækling
Jeg serverede min blomkålssalat med skotske æg og flødestuvede champignoner. Opskriften på de skotske æg, fandt jeg faktisk samme sted, nemlig hos Lykke, der har bloggen "Min Paleo Verden"