150 g kikærter – som du sætter i blød i rigeligt vand om morgen, inden du går på arbejde1 laurbærblad2 røde chilier – eller efter smag1 stort løg1 fed hvidløg½-1 rød peberfrugt – afhængig af størrelse500 g skinkekød i tern1 tsk
500 g skinkekød i tern1 pakke bacon i tern2 løg2 fed hvidløg250 g champignon3 spsk ketchup2 dåser cherrytomater2,5 dl piskeflødesalt og peberEvt lidt sukkerOlie til at stege i En håndfuld hakket persille. Lad herefter retten simre i 20-25 min til kødet er mørt
200 gr skinkekød. Ved denne ret blev jeg især overrasket over, hvor velsmagende så få komponenter var, og ikke mindst hvor saftigt og mørt kødet var – jeg fik 400 gram for 20 kr, så det er bestemt ikke fordi, det er en dyr udskæring. Men frisk pasta vil være at foretrække 200 gr skinkekød
) Vend skinkekød i tern i en blanding af hvedemel, paprika, salt og peber. til kødet er mørt. 1. 2. ) Varm halvdelen af olien op på en slip-let pande, brun de skivede løg og champignon samt terninger af peberfrugt og tomat
vegetabilsk olie4 fed hvidløg2 løg500 g champignoner½ dl vand500 g skinkekød i tern1 glas Blue Dragon Chinese Curry Cooking Sauce (425 g)200 g ærter½ rød peberfrugtTilbehør300 g brune ris – vil du læse mere om forskellen på de forskellige ris, så læs vores store risguideSådan tilberedes kinesisk curry med skinketern og champignoner. Tilsæt curry cooking saucen og ærterne, og lad det hele simre 6-7 minutter, til kød og grøntsager er mørt
MinutterIngredienser15 g stegemargarine500 g skinkekød i ternSå mange enebær som du synes, men minimum 4 og maksimum 12 – det er helt og holdent en smagssag
Kom skinkekødet i en pose velegnet til madvarer sammen med melet, og ryst det godt sammen. MinutterIngredienser155 g tørrede kikærter400 g skinkekød i tern1 spsk