Skinkekød og gryderet opskrifter

Enebærgryde

Enebærgryde

Enebærgryde – Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig
Mad der varmer: Wienergryde

Mad der varmer: Wienergryde

Hæld smørret i gryden, lad det gyldne inden skinkekødet svitses med salt og peber. … for det er jo bare isnende vind derude – perfekt til at hygge indenfor med varm kakao, gryderetterog lune tæpper
Karrykål

Karrykål

Vil du have kød i, kan du svitse strimler af kylling, hakket oksekød eller skinkekød i tern, inden du kommer kålen i
Gris & frisk spinat med æbler

Gris & frisk spinat med æbler

Hvis du bruger skinkekød skal det koge ca. Dansk gris i cremet sauce - Frisk spinat, æbler og ærter. Gryderetten
Gris & frisk spinat med æbler

Gris & frisk spinat med æbler

Hvis du bruger skinkekød skal det koge ca. Dansk gris i cremet sauce - Frisk spinat, æbler og ærter. Gryderetten

Enebærgryde

Og bruge dem i denne gryderet, hvor der dog – heldigvis – er mere kød end enebær. ad to gange, så det ikke koger i egen saft