150 g kikærter – som du sætter i blød i rigeligt vand om morgen, inden du går på arbejde1 laurbærblad2 røde chilier – eller efter smag1 stort løg1 fed hvidløg½-1 rød peberfrugt – afhængig af størrelse500 g skinkekød i tern1 tsk
Smag til med salt, peber og evt lidt sukker og server med ris og hakket persille på toppen. 500 g skinkekød i tern1 pakke bacon i tern2 løg2 fed hvidløg250 g champignon3 spsk ketchup2 dåser cherrytomater2,5 dl piskeflødesalt og peberEvt lidt sukkerOlie til at stege i En håndfuld hakket persille
kompensere med lidt sukker til at give balance og mere chili (gerne friskhakket) til at give bid. 200 gr skinkekød. Men frisk pasta vil være at foretrække 200 gr skinkekød
Jeg brugte kalkunkød i stedet for skinkekød, men har ellers fulgt opskriften. ½ fed hakket hvidløg. Aftens salat bestod af finthakket spidskål, groftrevne gulerødder og en af mine yndlingsolier – citronolie
vegetabilsk olie4 fed hvidløg2 løg500 g champignoner½ dl vand500 g skinkekød i tern1 glas Blue Dragon Chinese Curry Cooking Sauce (425 g)200 g ærter½ rød peberfrugtTilbehør300 g brune ris – vil du læse mere om forskellen på de forskellige ris, så læs vores store risguideSådan tilberedes kinesisk curry med skinketern og champignoner