Selvom bygottoen bages iovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Glaseret skinke. I stedet får du opskriften på en hel kyllingstegtiovn. Fiks og færdigeligetil at putte iindkøbskurven, hjem i fryseren og senere iovnen
De lægges i et ovnfast fad eller bradepande og kommes iovnen og steges ca. Dette er en virkelig god måde at få mere interessant smag i et kyllingebryst
En lille lækker pizzadej blev lavet på minkøkkenmaskine med en lille klat øko gær og ca 500 g italiensk hvedemel 00, lidt lækker olivenolie, salt og ca ½ l vand og lidthævningi ca 2 timer og derefter rullet ud tilpizzaer. Ovnen er sat til 250 grader med to plader med bagestenPizza a la Claus Dalby som igen er inspireret fra Newyorkerbyheart. Pesto smøres ud på dejenKartofler vaskes og skæres i tynde skiver og dækker pestoen gerne taglagtEn stor mozarella-klump imindre stykker oven på- Bages ca 8-10 min og tp sænkes til 200 på minovn (den er meget varm)Pizza a la Lone250 gr hakket lammekød steges til fnuller og sættes tilsideTomatsovs. 2 fed hvidløg + 1 løg hakkes og brunes1 dåse flåede tomater tilsættes de brunede løgSmages til med basilikum, oregano, salt og peberca 100 philadephia naturel imindre "stykker"ca 100-200 g revet ost1/4 rød peberfrugt og 1/4 grøn peberfrugt i tynde strimlerBunden dækkes med tomatsovs, lammekødsfnuller og små stykker af philadelphia fordeles med let hånd hen over, derefter en håndfuld peberfrugt og revet ost- Bages ca 8-10 minPizza a la Natalia calzone4-5 skiver lækker skinke (her Prosciutto Cotto Italiano)Lidtkartoffelskiver Tomatsovsen1/4 rød peberfrugt og 1/4 grøn peberfrugt i tynde strimlerEn håndfuld revet ostBunden dækkes med tomatsovs, skinken fordeles med let hånd henover, derefter en håndfuld peberfrugt og revet ost og den ene halvdel lægges over den anden halvdel og lukningen klemmes sammen og lægges under pizzaen. Bages ca 10-15 minNøj, hvor det smagte og lige den slags pizzaer har viikke lavet før og jeg tager billederi morgen af de kolde pizzaer, der er tilbage. 2 fed hvidløg. 4-5 skiver l
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Skær blomkålen i små buketter, de skal være mundrette og appetitlige, da blomkålen skal være rå når den kommer på panden, og derfor ikke så nem at tygge og fordøje som havde den været kogt
jeg havde besluttet at jeg ville prøve at lave min med spinat og mozzarella, hvorimod kæresten ville have en 'almindeligpizza', med skinke, peperoni og ost
Pynt æggekagen med skinken, og servér med salat og rugbrød. Lavet iovnen, så den stort set passer sig selv, og så der kun skal anvendes et minimum af fedtstof