D. e. t. r. n. g. i. a. l. f. o. k. s. u. b. å. d. v. ,. m. h. j. æ. p. w. R. ø. y. E. V. è. (. 2. ). 4. H. F. S. B. 1. 3. L. 5. T. 6. 7. 8. 9. 0. -. r g
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Hak den groft og drys udover salaten. Chef-salat200 gr kogt og røget skinke250 gr emmentaler1 bundt grønne asparges3 tomater1 fennikel1 bundt radiser1 agurk100 gr sorte oliven1 bundt bredbladet persille1 spsk Dijon sennep2 spsk vineddike2 spsk mayonnaise6 spsk olivenolieSkær skinke og ost i tern
Salaten passer fint til and, men kan også serveres til fx røget kød, fx skinke. Jeg har aldrig været vild med Waldorf-salat, så da jeg fandt et alternativ slog jeg til
Serveres til den kogte røgede skinke, salat og passer af sennep. Diverse grøntsager til salat. Da kæresten så skinken komme ud af fryseren havde han allerede bestemt tilbehøret
dem som aftensmad med salat til. Æggemuffins med skinke, spinat og broccoli. servere brød og salat til. skinkeskiverne i to på den lange led og brug dem til beklæde siderne i
Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgursalaten laves til iflg anvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar til servering - MUMS