Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Tilsæt friskosten til æggeblommerne og pisk igen godt med håndmikser. ost ovenpå. 80g friskost naturel (Lidl har Linessa på 5 % og nogle gange en variant med 0. smelteost (bruger kun 1/2 skv. skinke og 1/2 stk. 2 stk smelteost (bruger kun 1/2 skv. 1/2 stk ost ovenpå
Del skinken i. agurkehapsere og lidt ost, hvortil jeg havde lavet nogle abrikoser med honning. passende stykker, stik en tandstikker igennem og sæt skinkestykkerne i agurkerne
H. e. r. n. l. æ. k. g. a. m. d. s. q. u. h. …. o. v. t. f. å. i. ,. (. ). p. I. j. Æ. 3. 1. 2. 4. -. c. y. b. P. 0. S. B. ø. F. N. L. V. A. O. K. E. ) l
salt - friskkværnet peber - Olie, til stegning 75 g god, fast ost, eks. Vesterhavsost 2 tsk. olivenolie - Salt og peber, efter smag 100 g ærteskud eller spinat 200 g friske tomater, i skiver 100 g god kogt og/eller røget skinke, i skiver
Scones med ost og skinke er ikke bare utrolig godt, det er også veldig kjapt og enkelt å lage. Horn med ost og skinke er jo knallgodt men det tar litt lenger tid å lage, så de gangene man har lyst på noe i samme banen men som går mye raskere er disse deilige scones perfekte til det