Hæld saucen over og server med braiseret rødkål og skalotteløg. Reduceret sauce på rødvin og creme de cassisHældvineni en gryde med brun farin, creme de cassis, kalvebouillon, salt og peber
De to skalotteløgpilles og deles i halve – pil lagene fra hinanden. skalotteløg. en vin som er lavet på hvidvinsdruer (i dette tilfælde Chardonnay), men produceret som en rødvin, hvor man lader skaller, stikle og kerner ligge sammen med juicen efter presning
Hvidløg og skalotteløgpilles, og hvidløgene hakkes groft. Coq au vin er en klassisk ret med rødder i det franske landkøkken, og traditionelt laves retten med rødvin
Skalotteløg. Alternativtvil en Chianti, eller andre lette rødvine, komplimentere denne ret. For nylig har jeg som bekendt anskaffet mig en gasgrill der bliver brugt flittigt – også selvom vejret ikkeindbydertilgrillmad
Rødvinssauce. Denne ret var, hvad vi forkælede os selv med i lørdags. Det blev et fællesprojekt i køkkenet, hvor min mand stod for det meste af selve madlavningen og jeg svingededirigentstokkensiddende på en stol
Hakkebøffer har det med at blive en tilbagevendende ret, som bliver tyet til, når der ikkerigtig er overskud eller kreativitettil at finde på noget andet
Pil skrællen af skalotteløgene og hak løgene fint. skalotteløg. rødvin. Jeg blev isidste weekend mindet om, at det igen er ved at være er sæson for gryderetter og simremad
Forberedelsestid. Tilberedningstid. Ingredienser. Olivenolie. stødt nellike. Persille. Opskrift. Vend kyllingeni mel og steg dem til en sprød stegeskorpe i varm oliei en sauterpande
Du behøver bestemt ikke at bruge en så dejligrødvin, som den på mitbillede - det villefaktisk være synd, for der er ingen forskel i smagen på den endelige ret, uanset hvilkenrødvin du bruger