Skal man koge ris til paella opskrifter

Paella

Paella

Hæld vandet ved, tilsæt salt og laurbærblad og lad det kogetilrisene er knapt møre, ca. Tilsæt lidt safran eller gurkemeje så risen bliver svagt gul
Perlebygsalat

Perlebygsalat

Det er polerede bygkerner med en del af skaldelene bevaret, og i Asien spises de som et alternativ tilris
Nem Hverdags-Paella

Nem Hverdags-Paella

tigerrejer (eller noget andet fisk/skaldyr). Det er vigtigt at gryden er så lille, at risene ikke koger tørre
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Retten kan laves med alt muligt som fyld, men jeg er ikke tilskalddyr og lavede den derfor med chorizo og kylling
Paella De Marisco

Paella De Marisco

Hvis den virkelig skal være efter spansk original opskrift, så koger du selv fiskefonden af rejehoveder og jomfruhummer skaller og helst over åben ild i en original paellapande
Deliciosa paella - viva España

Deliciosa paella - viva España

Om denne historie er sand eller ej skal jeg ikke gøre mig klog på, men jeg synes den er utrolig sød. Der findes mange forskellige historier om paellas oprindelse, men her er en sød en fra Gran Canaria
Paella

Paella

lidt mere væde, hvis risene er ved at koge tør. Hæld vand ved og tilsætris og grøntsags bouillon. Tilsæt hakket hvidløg
Paella!

Paella!

pyntes med skaldyr - man kan bruge rejer (gerne de store), krebsehaler, blæksprutter, muslinger, etc

Paella med skaldyr

Tilsæt peberfrugt, rejer, blåmuslinger, blæksprutter og ærter og lad det koge ved svag varme i yderligere ca

Pepe's Paella

Retten koger videre indtil muslingerne har fået nok. Tage dem op af gryden og kom lidt ekstra olivenolie i gryden når olien er varm kommes risene op i gryden hvor de steges i nok olie til at alle ris er fugtige af olien