Men han er lidt bagud med mad og når det kommer til hvad han kan spise og tykke i. Pga ganespalten så vil han være bagud med mad på mange måder, og han skal lære det på den hårde måde
Endnu et lille tip, nemlig mad på spyd - eller på pinde som Mynthe siger. Og det er jo nemt og oplagt til madpakken - og ikke mindst sjovt for de små, prøv det selv, måske dine børn også vil elske det
Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
Et af midlerne var tanken om at skulle på inspirationskursus i bålmad hos Anne Hjernøe fra Annemad. Det var også bare helt vildt spændende, og vi lavede utrolig lækker mad
Nedenfor er et udpluk af, hvorfor min mad i billeder typisk ser ud. Maden er fra i går (torsdag). Efterfølgende tilbereder jeg lidt morgenmad – lige for tiden er jeg vild med at spise æg
For en måneds tid siden var jeg og en god håndfuld andre søde madbloggere blevet inviteret til en dag i køkkenet med Tulip i forbindelse med, at de lancherer nogle nye delikatesse produkter i deres premium serie af leverpostej (eller leverståhej som jeg plejer at kalde det) med særligt fokus på produkternes kvalitet og ingredienser
Du MÅ gå en tur i områderne omkring Schanzenviertel og Karolinenviertel – det er lidt anderledes områder, der mest af alt måske minder lidt om Nørrebro og er fyldt med sjove butikker og hyggelige cafeer
Man har kunne følge hele rejsen på hendes Instagram-profil, hvor hun hver eneste dag har delt sin kunst og de maderfaringer, hun har gjort sig i den danske kultur
Porretærte. Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at det havner i skraldespanden