Nedenfor er et udpluk af, hvorfor min mad i billeder typisk ser ud. Maden er fra i går (torsdag). Efterfølgende tilbereder jeg lidt morgenmad – lige for tiden er jeg vild med at spise æg
For en måneds tid siden var jeg og en god håndfuld andre søde madbloggere blevet inviteret til en dag i køkkenet med Tulip i forbindelse med, at de lancherer nogle nye delikatesse produkter i deres premium serie af leverpostej (eller leverståhej som jeg plejer at kalde det) med særligt fokus på produkternes kvalitet og ingredienser
Du MÅ gå en tur i områderne omkring Schanzenviertel og Karolinenviertel – det er lidt anderledes områder, der mest af alt måske minder lidt om Nørrebro og er fyldt med sjove butikker og hyggelige cafeer
Det er bare lidt sjovere at spise en burger, når man selv har været med til at lave det hele. I mit sidste indlæg lovede jeg jer jo lidt inspiration til gode og hyggelige madprojekter, som I kan lave med børnene her i vinterferien