Sjov hovedret opskrifter

NOMA

NOMA

Eddikepulver på toppen gav retten karakter og kant, og det var virkelig en sjov, men lækker ret. Her kommer hovedretterne
Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Det sure mødte det søde, og der var virkelig en sjov blanding af forskellige konsistenser i denne ret
menu uge 37, 2012 – det er helt vild mad!

menu uge 37, 2012 – det er helt vild mad!

Man kan spise friske hasselnødder bare for sjov, men de er også gode i denne salat. Hovedretten er italiensk polenta med svampestuvning – og salaten er en kornsalat med vilde bær, frugter og nødder
Fødselsdagsgave-anmeldelse: Timm Vladimirs Køkken

Fødselsdagsgave-anmeldelse: Timm Vladimirs Køkken

Skulle jeg kaste mig – og det gør jeg, for det er sgu’ sjov madlavning, det dér molekylære halløj – ud i nogle af tingene igen, så løfter jeg nok lidt af sløret for, hvordan og hvorledes man kommer helskindet igennem tingene
The Devil wears Prada and eats key lemon pie..

The Devil wears Prada and eats key lemon pie..

Dog vil jeg sige, at det var en lidt sjov kombo til det søde-spicy lam. Og ganske rigtigt - et par nyheder var der da blevet plads til blandt hovedretter og diverse ting, som vi skal se længere nede
Masterchef for børn

Masterchef for børn

Det er vildt sjovt at få glæden af eleverne, hvor de bare må bruge deres sanser og kreativitet. Hver gruppe fik en kurv med ingredienser til en hovedret og en dessert – selvfølgelig således, at det var muligt at sammesætte to vel-komponerede retter, for der var ingen opskrift

Spændende samarbejde med Søris

Kom og få en sjov og oplevelsesrig dag på gården og smag lækker mad, bl. Hovedret. Hovedret. Spændende samarbejde med Søris
Iluka

Iluka

For – bare for sjov – at kunne sammenligne bestilte vi både Gillardeau- og Fines de Claire-østers. Så til det man vel bedst kan betegne som aftenens deciderede hovedret
Pasta med kyllingeragú

Pasta med kyllingeragú

 En anden lille sjov anedote er at man i Italien ikke serverer kødsovsen med spaghetti.  Desuden så er portionerne mindre i Italien, hvor 60-70 g rå pasta er en hovedret (herhjemme vil man regne med 100g)