Dette fangede min interesse, da jeg elsker honning og chokolade og ikke mindst, Jakobsens produkter. Jeg fik fortalt af Jakobsens, at den med hvid chokolade indeholder mælk og er dermed ikke laktosefri, men varianten med mørk chokolade derimod, indeholder ikke mælk, da den chokolade de benytter er uden mælk
Men det er noget man lærer for hver gang man laver opskriften. Med den hvide chokolade bliver panna cottaen meget sød og da jeg lavede den til min gode veninde Marie i onsdags så bestemte jeg mig for at prøve at lave en citron sirup til så det var både sødt og surt
Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup. ½ dl lys sirup. Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt
Hak chokoladen og tilsæt den til siruppen så den smelter og det bliver en tyk creme. Hvis du kommer siruppen i når det er for varmt, eller kommer du den i for hurtig, kan du risikere at ende med en meget tynd creme af smeltet smør