du kan røre lidt i en varm kop mælk og dermed lave hjemmelavet chai the, lave en kop the/kaffe og toppe med mælkeskum og drysse med sirup (se ovenstående billede) eller også kan jeg virkelig anbefale at spise varm havregrød med friske æbletern, ristede nødder og chai sirup til morgenmad – GUF
Hak dem i grove stykker og rør dem i sirupsblandingen sammen med dadler. Denne gulerodsknas med dadler og ristede hasselnødder er et lækkert pift til både morgenmad og dessertanretninger
Sirup af bær. Som alternativ til siruppen kan opskriften på de Marinerede bær også bruges eller der kan kommes lidt husblas i, så det bliver lidt mere gelé agtigt, som ved en traditionel cheesecake
1 ½ dl sirup. 1 ½ dl sirup. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Tilsæt sirup og smør og rør konstant. også en opskrift med marshmallows liggende og kan huske fra min tid i USA at fudge med nødder smagte helt fantastisk
Hæld den varme sirup langsomt sammen med æggehvidemassen, mens der piskes. Desuden brugte jeg en blanding af valnødder, hasselnødder og pistacienødder, og både hvid og mørk chokolade
Dræn vandet fra cashewnødderne og put alle ingredienserne, undtagen kokosolie, i en foodprocessor. 150 g mandler eller andre nødder. 50 g havregryn (kan erstattes af nødder). 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup. 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup. 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup. 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup. Læg cashewnødderne i blød i 2-4 timer inden brug. 150 g mandler eller andre nødder. 50 g havregryn (kan erstattes af nødder). 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup. 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup. 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup. 150 g usaltede cashewnødder. 60 g sirup