Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Imens vandet varmes op til siruppen, bring da en kedel vand i kog og skold glasset, som siruppen skal opbevares i efter tilberedning
Tilsæt sirup og smør og rør konstant. Så med inspiration fra Blomsterbergs karameller og en gammel opskrift på fudge, som jeg har fra min værtsmor, da jeg i sin tid boede i USA, kastede jeg mig ud i en gang FUDGE MEDLAKRIDS
lakridssirup. Finhak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene. groft lakrids pulver. Rør lakridssirup i, hæld kompotten på glas og sæt på køl
lakridssirup. Fin hak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene. groft lakrids pulver. Rør lakridssirup i, hæld kompotten på glas og sæt på køl
kom herefter kokosmel, protein, rismel, sirup/sød og bagepulver i og blend igen. Toppes med hindbær (falder ”ned” i dejen), lakridspulver, mørk chokolade og lidt kokos – kanel kan også bruges i stedet for lakridspulveret
Herefter bringes indholdet i kog, og det skal nu koge ind til en væske med konsistens som sirup. Når siruppen er klar hældes den kogende sirup, i en tynd stråle, direkte ned i æggeskummet under fortsat piskning
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting