Lav imens karamellen ved at koge kondenseret mælk, smør, sirup og et nip salt op. Start med at smelte smør og derefter røre det sammen hvedemel, kokosmel og brun farin
Start med at blande afkølet æblemos medkokossirup og eventuelt kokosolie i en skål. Derefter er æblegranolaen rørt med ristede kokosflager og små stykker af tørrede figner, der giver et sødt modspil – det er helt sikkert blevet en konkurrent til den sædvanlige banan granola
Så skal du bare vælge om du vil servere den med noget eller om den skal nyder helt som den er. Den er god til friskfrugt, kokospiske”fløde” eller skyr hvis du kan spise det
Køl siruppen ned ved stuetemperatur og dæk den til med husholdningsfilm. Karamelsirup. Fintblendede mandler, kokos og mel blandes og røres godt sammen med de piskede hvider
Hæld siruppen i en tynd stråle ned i skålen med æggehvider mens der piskes (det er en fordel at have en hjælper til at holde elpisker eller en røremaskine)
sirup. hvedemelSmelt smørret og rør det sammen med de andre ingredienser. kokos. Skær kanterne fra og kagen ud med en skarp kniv, i størrelser der passer til det du skal bruge
komme frysetørrede hindær eller lakridspulver eller sirup i skummet. Jeg lavede en helt simpel flødebolle med kransekagebund, vaniljeskum og pyntede dem medkokos
Sukker, sirup eller honning. Det er virkelig en luksus morgenmad, og jeg glæder mig allerede til sommerens friske bær som sammen med et sprødt drys udgør den helt perfekte morgenmad
Lækre konfektstykker med chokolade, kokos og karamel. Nu med under to måneder til jul, er det vist på tide at tune ind på konfektfrekvensen, når der bages og årets første konfektknas er bagt – og smagt
Kagen kan sagtens spises alene, fx skåret ud i små barer eller bidder til en sund snack, men jeg vil nu alligevel foreslå dig at toppe med den raw chokoladeganache lavet på peanutbutter, kokosolie, kokossirup og kakao