Men de kan komme ind i en klæbrig situation med sirup (læs. Brown ris sirup og agave nektar er lige så dårlige som sukker og høj fructose majssirup, hvad angår at give dig et haste og et sammenbrud
½ dl sirup. Jeg har kigget en del på nettet efter gode opskrifter på müslibarer og der er mange. Honning, peanutbutter, sirup og vand varmes i en gryde til peanutbutteren er rørt ud og det hele er en jævn masse
Første gang jeg lavede den, syntes jeg at den var for tør så jeg gav den noget sirup, men da jeg bare tilsatte det på slump var jeg nødt til at bage en omgang mere hvor jeg ændrede lidt i opskriften så det nu passer til en enkelt dåse kondenseret mælk
½ dl sirup. Så lavede jeg lige en variant over mine gode müslibarer fra forleden dag - uhmm de blev også rigtig gode - lidt lettere og ikke så bastante som de første - et rigtigt hit
sirup. Lad müslibarene køle af, og skær dem ud. Tilsæt sirup, og kog massen op. Jeg har nu bagt disse müslibarer 4 gange, og de er lige gode for hver gang. Bag müslibarene i en 200 garder varm ovn i ca. 5 spsk sirup
Lad det koge ind til en tyk sirup, der karamelliserer kyllingen til den er gylden og blank. Ugens sidste dag byder på kyllingespyd, gulerødder, cherrytomater og ristet rugbrød