Eller en sild. Men en sild marineret i snaps. Ingredienser til silden. Opskrift på silden. Tilsæt så enebær og snaps, og når lagen er helt kold hældes den over sildefileterne, som kommes på patentglas, hvor de minimum skal stå natten over
Til silden blev der serveret min hjemmelavede karrysalat med flødeskum. lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Jeg holder mig fra skidne æg, djævle æg, sild og hvad der ellers er som høre med til tradionelt påskebord, og det heller ikke påske pynt der fylder lejligheden, jeg nøjes med kage
Selv om der er tradition for and, flæskesteg og sild sætter vi alle vores eget præg på maden. 1 liter)0,5 kg hakket svinelever250 gr hakket spæk1 tsk timian1 tsk merian1 revet løg4 benfri sild1 laurbærblad1 dl kalvefond3 spsk sherryFriskkværnet peber2 æg1 dl flødeBlend alle ingredienserne sammen i foodprocessor
Her mange år senere synes jeg stadig, det er den bedste måde at spise sild på. Jeg ved godt, at det for mange mennesker sikkert er noget man kun spiser til jul, men jeg synes nu sagtens man kan snuppe en rugbrød med karrysild resten af året også
Fede fisk som laks, makrel eller sild. Kan man virkelig spise fedt og samtidig tabe sig. . Ja – det kan måske lyde underligt, men det er sandheden for en række mennesker, der lever efter den såkaldte LCHF-livsstil
Der er både et frokostkort og et aftenkort, vi var på frokostkortet og udvalget af smørebrød, sildetallerkener og varme retter var utallige så det tog lige lidt tid at finde ud af hvad maven havde lyst til