100 g svampe – jeg brugte champignon og shiitake svampe fra en svampeblanding. 100 g svampe – jeg brugte champignon og shiitake svampe fra en svampeblanding
Jeg kan anbefale en meget flad paletkniv som den der kan anes på billederne herunder, det letter arbejdet med veganske frikadeller 200 g svampe champignon (gerne brune), Porto Bello, Porto Blanco, shiitake eller en blanding
Svampe (især portobello - som bruges i ovenstående ret - shiitake, morel og porcini). Svampe (især portobello - som bruges i ovenstående ret - shiitake, morel og porcini)
Bruk forskjellig typer sopp, jeg brukte kantareller, aromasopp og shiitake. Skjær aromasopp i skiver, riv shiitake sopp i strimler og del kantarellene hvis de er store
Shiitake svampe. Cheddarrullerne tilberedes i forvarmet varmluftsovn ved 200° C i ca. 20-25 min. Skræl græskaret, fjern kernerne og skær det i tynde både
250 g blandede svampe (jeg brugte markchampignon, kejserhatte, shiitake og hvide bøgehatte). 250 g blandede svampe (jeg brugte markchampignon, kejserhatte, shiitake og hvide bøgehatte)
Der findes adskillige andre måder at lave vegetabilske alternativer til bacon på, blandt ved at bruge svampe såsom shiitake, eller noget så genialt som rispapir
Shiitakesvampe er de svampe som har højst proteinindhold og indeholder alle de 8 essentielle aminosyre. 2 bøffer af Oksefillet (engelskbøf eller andet kan også bruges)2 fed hvidløg presset1 spsk revet ingefær1 håndfuld shiitake svampe (jeg køber mine i Egypten i en helsebutik i Cairo, men man kan sikkert også få dem her et sted)1 håndfuld kantareller (hvis svampene er tørre blødgøres de selvfølgelig i varmt vand inden brug)1 gulerod i tynde stave1 forårsløg i tynde stave1/2 brocolli i små buketter1/2 bundt asparges i ca. 1 håndfuld shiitake svampe