Det kan godt mærkes, at det er blevet efterår udenfor nu. Grove scones med cheddarost, frisk timian og karamelliserede rødløg – perfekt som tilbehør til varme supper
Det endte derfor ud i disse scones, for dem har jeg haft lyst til i en rum tid nu efterhånden. Rul den ud på bordet med hænderne, stik runde scones ud med en rund udstikker (eller en kop/glas), placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem så med et sammenpisket æg
Rul dejen ud og pres den ud i cirkler ved hjælp af et glas eller ligende til 12 scones. 12 stk. 5 dl hvedemel eller speltmel2½ tsk bagepulverganske lidt salt30 g smør i småstykker1 dl mælk1½ dl vandsyltetøj eller marmeladeflødeskumDet hele blandes hurtigt til en blød dej tilsæt evt
Scones med ost og skinke er ikke bare utrolig godt, det er også veldig kjapt og enkelt å lage. Horn med ost og skinke er jo knallgodt men det tar litt lenger tid å lage, så de gangene man har lyst på noe i samme banen men som går mye raskere er disse deilige scones perfekte til det
Grønne scones. Tranebærscones. Grønne scones. Tranebærscones. Læg bagepapir på en bageplade, og form med en ske og dine hænder 8 scones, der lægges på bagepladen. Bag scones 12-15 minutter. Læg bagepapir på en bageplade, og form med en ske og dine hænder 8 scones, der lægges på bagepladen. Bag scones 12-15 minutter
Scones med chokolade . Derfor tænker jeg, at det må være tid til en madplan til dem på SU eller dem, der vil sparre lidt ekstra uden at gå på kompromis med lækker mad