Oveni denne redelighed, havde jeg faktisk også glemt hvad de var tiltænkt til på hans første fødselsdag, så der kunne de jo lige så godt ryge sammen med mørk chokolade i en omgang scones
Da jeg så i sidste uge delte de grove sconesmed cheddar, timian og karamelliserede rødløg med jer, tænkte jeg, at det derfor ville være på sin plads også at lave en varme suppeopskrift, som de kunne serveres til – helt perfekt til denne koldere og mørkere efterårstid
Mmmmm scones. være champignoner ristet på panden med lidt salt og peber. ½dl piskefløde. Til at starte med sætter du en gryde over med vand til spaghettien, derefter piller du hvidløget og presser det i en hvidløgspresser
Fordel hindbærcurd over den afkølede tærtebund og spred den jævnt ud, brug gerne en lille vinkelpalet eller en dejskraber (der vil formentligt være hindbærcurd tilovers, kom det i en lille beholder og gem det i køleskabet, det er rigtig lækkert på nybagte boller og scones)
Find Marias opskrift på uimodståelige rugbrødslagkage med hvid chokolade-kaffecreme og nødder lige her og Annas opskrift på de lækreste sconesmed chokolade og kaffeglasur lige her
Sconesmed appelsin og kanel. Rul dejen ud på et bord med mel, så dejen er ca. Udstik sconesmed et glas (almindeligt drikkeglas), og læg dem på en plade med bagepapir