melblanding i huset fra enten Finax, Schär eller Doves, kan man lave sin egen. forskellige glutenfrimelblandinger og tænkte, at det var en måde at forsøge at
2 mosede bananer2 æg2 spsk flydende margarine1 spsk akaciehonning1 1/2 dl glutenfri havremüsli (jeg brugte Urtekrams)1/2 dl rosiner 1 dl glutenfrihavremel1 dl fin glutenfrimel (jeg brugte Schär C)1 tsk bagepulver En smule vanillepulver 1/2 tsk havsaltRør det våde sammen og tilsæt resten af ingredienserne
Derudover kan du få is og chokolade uden gluten, og du kan også købe glutenfrie kageblandinger, kager på frost fra mærket ”Schär” i supermarkederne eller hos Helsekostforretninger
Hæld lidt mere mel i hvis du synes dejen er for tynd, der ville jeg bruge enten Finax eller Schär. Der står ikke hvilken slags glutenfritmel der er brugt i dem, og det er en jungel uden lige for en ny i denne verden, at finde ud af hvilket mel man skal bruge, for der er virkelig mange forskellige slags
Jeg er efterhånden ved at være rimelig hård til at bage glutenfrit, hvis jeg selv skal sige det. Knækket boghvede, melet og bagepulveret piskes i, og til sidst tilsættes chokolade og nødder
eks blå Finax / Dr Schär C). Smelt chokoladen enten direkte i gryden ved lav varme eller over vandbad. Fandt den lækreste og nemmeste opskrift på glutenfri brownies her
Bland mel, bagepulver, grofthakket chokolade og grofthakkede peanuts, og vend det i dejen. 75 g smør150 g sukker1 tsk vanillesukker1 æg175 g glutenfritmelSchär C1 tsk gfg1 tsk bagepulver100 g mørk chokolade50 g saltede peanutsRør smør, sukker og vanillesukker cremet, og rør ægget i