Savoykål opskrifter

Bagt savoykål vol 2

Bagt savoykål vol 2

400 gram savoykål. 400 gram savoykål. Savoy er som nævnt tidligere en af de helt store kålfavoritter her i hjemmet
Savoykål i pasta

Savoykål i pasta

Savoykål i pasta500 gr savoykål200 gr bacon70 gr pinjekerner500 gr pastasløjfer200 gr mozzarellaStart med at fjerne de yderste blade af kålhovedet. Tilsæt savoykålen i de sidste 2 minutter. 500 gr savoykål
Savoykål og pasta

Savoykål og pasta

Savoykål med pasta og ost500 gr savoykål200 gr bacon70 gr pinjekerner500 gr pastasløjfer200 gr mozzarella eller gorgonzolaStart med at fjerne de yderste blade af kålhovedet. 500 gr savoykål
Savoykål med tomat og comteost

Savoykål med tomat og comteost

Ved ikke helt hvad der er med savoykål og mig , men jeg elsker det bare. 400 gram savoykål i grove stykker. 400 gram savoykål
Savoykål med urter og kylling

Savoykål med urter og kylling

Fjern grove yderblade og stok og skær savoykålen i kvarte. 1 savoykål. Snit kålen groft og kog den i letsaltet vand uden låg i ca
Savoykål

Savoykål

Savoykålen er nok en af de smukkere kålsorter naturen har at byde på. Derfor er savoykålen virkelig en kålsort du må kende til, hvis du elsker kål
Coleslaw med savoykål

Coleslaw med savoykål

F. ø. r. s. t. e. j. g. n. d. i. l. a. p. æ. m. S. v. o. f. k. å. J. P. -. b. h. ,. y. V. u. 5. O. D. I. M. U. E. R. N. T. 2. (. H. ). c. w. ´. C. 1. 8. ½. Å. G. B. í. /. *. K. x. i g
Hakket kød i savoykål med urter

Hakket kød i savoykål med urter

½ savoykål. ½ savoykål. Start med at tage 4 pæne blade fra savoykålen. Det her er en ret, der egner sig godt til at lave i weekenden