Gulerødder og Blomkål. Gulerødder skrælles og skæres i mindre stykker. Kom gulerødder og blomkål i gryden og lad det sautere sammen med løgene et par minutter
Gulerødder og Blomkål. Gulerødder skrælles og skæres i mindre stykker. Kom gulerødder og blomkål i gryden og lad det sautere sammen med løgene et par minutter
Ordet ‘Graham‘ betyder stærk, og ‘Masala‘ er den generelle betegnelse for indiske krydderiblandinger, der bruges i de traditionelle Curries Masala består typisk af koriander, spidskommen, kardemomme, hvidløg, ingefær og gurkemeje
Tilsæt hvidløg, spidskommen, koriander, paprika og gulerødder. gulerødder, skrællede og skåret i tern. Lad det simre til gulerødderne er møre og blend det så grundigt til det er helt cremet og lækkert
Bland gulerødder, rødløg og basilikum. Sauter løg og hvidløg til omeletten i olie til det er blødt. 2 fed hvidløg, finthakkede. 1 fed hvidløg, hakket. 4 gulerødder, groftrevne. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater, oregano, salt og peber og kog under låg 25 min. 2 fed hvidløg. 1 fed hvidløg. 4 gulerødder
Sauter løg og hvidløg i olie ca. 1 fed hvidløg, finthakket. 3 gulerødder, groftrevne. Tilsæt spidskål og gulerødder og steg 2-3 min til kålen er faldet sammen. 1 fed hvidløg. 3 gulerødder
4 fed hvidløg. 3 mellemstore gulerødder. 4 fed hvidløg. 3 mellemstore gulerødder. Til aften blev det tid til Moules Mariniéres, en fransk bistroklassikker, som vi begge elsker