Alle ingredienserne lige klar til at bruge. . De ternede grøntsager brunes og steges godt igennem. Nar man steger fars har det en tendens til at klumpe sammen i starten
Jeg faldt lige over en opskrift på whiskey sauce tidligere i dag, og jeg må godt nok sige at jeg blev overrasket over den (meget) store mængde af både fløde og smør som opskriften indeholdt
Det lyder simpelt og det var simpelt - men brand godt. Lørdag aften fik vi spist en rest okseculotte-steg fra fryseren og det blev i selskab af denne grønne sauce
De fleste aspirerende hjemme-kokke vil vel gerne lave sauce bearnaise. der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt