Serveres med ris , ananas , rosiner og kokos. 1 då Kokos mælk 6 dl sød mælk 5 spsk sojasovs 5 spsk sød chili sovs 1 brev wok Asien sauce 2 løg 8 koteletter Margarine Salt Peber Paprika Frisk chili 4 spsk Mel Brænd koteletterne af i brunet margarine et par minutter på her side , husk salt og peber evt paprika Kom dem i et ildfast fad
Serveres til kartofler, ikke til ris som jeg har gjort på billedet . Jeg faldt lige over en opskrift på whiskey sauce tidligere i dag, og jeg må godt nok sige at jeg blev overrasket over den (meget) store mængde af både fløde og smør som opskriften indeholdt
Karry ristes i en gryde med lidt rapsolie. Server sammen med din stegte ris, stegte nudler eller shirataki (kcal og kulhydratfattige nudler), grøntsagsspaghetti eller bønnespaghetti
Friskværnet peber. 10 g frisk ingefær, fintrevet. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem. 6) Servèr sammen med ris 4 personer
Rør soyasauce med majsstivelse og vand eller bouillon, og hæld blandingen på panden. ¾ dl soyasauce. Kogte perlebyg eller ris (beregn 1 dl rå ris eller perler pr
Skær grøntsagerne ud og vend dem i risene sammen med saucen. Sauce. Det næste halve år står på bachelorprojekt, men det siger jo næsten sig selv at der følger obligatoriske overspringshandlinger og dermed mad med i købet
Skær grøntsagerne ud og vend dem i risene sammen med saucen. Sauce. Det næste halve år står på bachelorprojekt, men det siger jo næsten sig selv at der følger obligatoriske overspringshandlinger og dermed mad med i købet
med frisk koriander og servér med ris. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og tilsæt ananas i tern samt babymajs i lidt mindre stykker
koteletter og ris synes jeg, men som sagt kan den også bruges til oksekød, kylling, kalkun osv. Denne her sauce laver jeg tit, da den passer til næsten alt slags kød og så er den også sund og smager super godt, specielt til f
Smager rigtig til en ret med ris og karrysauce, oven på ristet rugbrød, eller bare i sig selv. Well, her er opskriften på sojagranulat i sød og krydret sauce, som jeg lavede for et par dage siden