Sammenkogt ret med grøntsager opskrifter

Grøntsags spaghetti med rejer

Grøntsags spaghetti med rejer

Den er perfekt til sammenkogteretter som millionbøf, kylling i karry o. Her får vi kogt hel kylling medgrøntsager, hvorpå ovenstående opskrift på grøntsagsspaghetti er serveret til
Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille er en sammenkogtret, der stammer fra den sydfranske provins Provence. Jeg er imponeret. Men tænk, at smagen af den knap så vellidte squash og aubergine kunne vendes til noget velsmagende, når de var i selskab med andre råvarer
Blomkålscouscous

Blomkålscouscous

Jeg elsker selv at få sprøde og friske grøntsager, da jeg elsker at det giver en god kontrast til eksempelvis en sammenkogtret
Dal med spinat

Dal med spinat

Skær den i tynde stænger, eller helt i “julienne” (meget tynde stimler) og brug den i sammenkogteretter
And i grøn karry og kokosmælk

And i grøn karry og kokosmælk

Her når efteråret så småt begynder at falde på, er det igen lidt lækkert medsammenkogteretter der passer sig selv i gryden, mens man laver andre ting

Sammenkogt med kylling

Krydretsammenkogt oksegryde. Så skal kyllingebrysterne tjekkes og skæres i mundrette stykker… en svinemørbrad ville heller ikke være at kimse af i denne ret
Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille er en traditionel fransk provencalsk sammenkogtret bestående af de ovennævnte grøntsager
Krydrede Ananas Ris

Krydrede Ananas Ris

Ris kan jeg aldrig få for meget af - kan bruges til næsten alt, og her i en krydret version med ananas der giver risene et frisk pift

Julekalender Juleaften

sammenkogtret dagen efter. den blev varmet op igen og lavet om til en gryderetmed sovs og rødkål, og så
pistaciefarserede porrer m blå bagte kartofler

pistaciefarserede porrer m blå bagte kartofler

Gem det grønne til en suppe eller sammenkogtret. Jeg faldt lidt tilfældigt over de blå kartofler i Torvehallerne i København, men det er ikke alle steder, man kan købe blå kartofler, og du kan sagtens bruge de almindelige hvide som tilbehør til denne ret
Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille [ratatuij] er en traditionel fransk ret, nærmest en form for sammenkog af grøntsager. I Frankrig lærte jeg at lave den med squash, champignon og tomat (og den skal nok komme ind et tidspunkt

Blammergryde

Blammergryde (sammenkogt/alt-i-en-gryde/kødgryde. For os er det en vinterretmed masser af smag og kraft