Salvie opskrifter

Svinemørbrad med bacon og salvie og ovnbagte kartofler

Svinemørbrad med bacon og salvie og ovnbagte kartofler

Kom salt og peber på mørbraden, læg derefter salvie blade hen over den øverste del af mørbraden. Copyright © CA food and cakes [Svinemørbrad med bacon og salvie og ovnbagte kartofler], All Right Reserved
Svineskank simret med æbler, enebær og salvie.

Svineskank simret med æbler, enebær og salvie.

1 håndfuld friske salvieblade – hakkede. 1 håndfuld friske salvieblade – hakkede. Svineskank – den nederste del af grisens ben – er meget kødfulde på en frilandsgris
Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Svinekoteletter med æbler, salvie og hvidløg

Svinekoteletter med æbler, salvie og hvidløg

Svin, salvie og æbler. En lille håndfuld friske salvieblade. Brun det på begge side, skru lidt ned og tilsæt så den sidste del smør sammen med hvidløg, som du lige knuser med groft med siden af en kniv, og de sidste salvieblade
Spyd med kyllingelever, salvie og parmaskinke

Spyd med kyllingelever, salvie og parmaskinke

Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret i mindre stykker 4 skiver hvidt brød 20 friske salvieblade 8 skiver parmaskinke Friskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser i olie Kyllingespyd [. 20 friske salvieblade
pesto med salvie

pesto med salvie

Kylling, fisk, svinekød, i salat eller på crostini ( grillede brød) 1 bundt salvie. Alle ingredienser blendes i den rækkefølge det står
Kylling stick med parma og salvie

Kylling stick med parma og salvie

Læg et salvieblad og en skive ost på hver kyllingstykke. -) 2 kyllingebryster5 skiver parmaskinke10 skiver emmentaler10 salvieblade10 træspydOlivenolieMarsalaSalt og peber Skær kyllingebrysterne i 10 aflange stykker. 10 salvieblade

Forloren hare med æbler, salvie og allehånde

Her er opskriften på et rigtig godt og saftigt, krydret farsbrød med æbler og salvie – inspireret af forloren hare – alle tiders suveræne efterårsmad