Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie
Svinemørbrad med parmaskinke, salvie med pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Fordel halvdelen af salviebladene på og derefter halvdelen af parmaskinken
1 håndfuld friske salvieblade – hakkede. 1 håndfuld friske salvieblade – hakkede. Svineskank – den nederste del af grisens ben – er meget kødfulde på en frilandsgris
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Svin, salvie og æbler. En lille håndfuld friske salvieblade. Brun det på begge side, skru lidt ned og tilsæt så den sidste del smør sammen med hvidløg, som du lige knuser med groft med siden af en kniv, og de sidste salvieblade
Læg et salvieblad og en skive ost på hver kyllingstykke. -) 2 kyllingebryster5 skiver parmaskinke10 skiver emmentaler10 salvieblade10 træspydOlivenolieMarsalaSalt og peber Skær kyllingebrysterne i 10 aflange stykker. 10 salvieblade