Hvis jeg skal have en hurtig og lækker snack, laver jeg ofte saltmandler. Saltmandler er nemlig lette at lave, og er langt billigere end at købe dem i butikkerne
Opløs ca. 1 spk. salt i 3 dl. vand og læg en håndfuld mandler eller to i blød i ca. en halv time. Tag dem op og fordel dem på en bageplade og drys med salt
Pynt med hele eller hakkede saltmandler. En dejlig frisk og lidt skarp sommersalat. Salaten skal spises straks den er færdig, for melonsalat med dressing bliver hurtigt vandet og slatten
Hvis du allerede har saltmandler, tager den ingen tid at lave. Men det smager nu godt med saltmandler. Start med at lave dine saltmandler, hvis du ikke har gjort det
Pynt med saltmandler. Rosenkålens hemmelighed. Inspireret af et besøg på Ottolenghis resaturant i London gik jeg hjem og lavede den her skønne roesnkålssalat
En af mine ultimative yndlings grøntsager er blomkål. Umiddelbart så tror jeg, at blomkål hos nogen kan frembringe dårlige minder om lugtende eller skamkogte blomkålsbuketter, og det er virkelig synd, for blomkål er bare så meget mere end det