flæsk i skiver. Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Steg flæsken i en forvarmet ovn på 200 grader i 25-40 minutter, alt efter hvor sprøde du ønsker dem
Stegtflæsk er godt. Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidt tid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vil utvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegtflæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
Den “stegteflæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte Timm Vladimirs Køkken for lidt tid siden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Stegtflæsk med persillesovs er en gammel klassiker i det dansk køkken. Bank flæsket fladt og læg dem i en bradepande - drys med slat og peber og sæt dem i ovnen på ca
Raggmunk er basalt set, en kartoffelpandekage med flæsk og kan sammenlignes I udbredelse og konsumering i Sverige, med stegtflæsk I persillesovs I Danmark
800 g hakket kalv og flæsk 3-7 %. 800 g hakket kalv og flæsk 3-7 %. Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting