Saltede mandler med æggehvider opskrifter

Fransk nougat med ristede pistacie og mandler

Fransk nougat med ristede pistacie og mandler

150 g mandler. 60 g usaltede pistacienødder (du kan sagtens købe de saltede, det er meget billigere og nemme at få fat i. 80 g pasteuriserede æggehvider (svarer ca. til 2½ æggehvider). – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen. 2½ æggehvider
Nøddekage

Nøddekage

Baseret på marcipan og nøddemel og pyntede med lækre saltedemandler, der giver et godt modspil til den søde kage
Lækre Snickers Macarons

Lækre Snickers Macarons

Lidt hakkede saltede peanuts. Blend mandlerne til fint mandelmel. Hæld blandingen i en sprøjtepose med rund tyl, og sprøjt små runde cirkler ud på en bageplade beklædt med bagepapir