Saltede mandler med honning opskrifter

Honningristede mandler

Honningristede mandler

Derudover skal man holde igen medsaltede og ristede nødder. Ny forskning viser endda også, at skrællen på mandlerne, kan være med til at sætte vores forbrænding i gang
Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Chokolade + salt eller karamel + salt kan bare et eller andet sammen – se fx disse chokoladebrud medsaltedelakridsmandler, chewy havrecookies med hvid choko og havsalt, islagkage med saltkaramel og browniebund eller cheesecake med saltkaramel
Fransk nougat med ristede pistacie og mandler

Fransk nougat med ristede pistacie og mandler

150 g mandler. 60 g usaltede pistacienødder (du kan sagtens købe de saltede, det er meget billigere og nemme at få fat i. 200 g honning. – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. – Kog vand, honning, sukker og glukose sammen til en sukkerlage ved svag varme, indtil den når en temperatur på 150°. Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen
Vintersalat med knas

Vintersalat med knas

Peanuts er IKKE paleo, så du kan vælge at bruge saltede cashews eller saltedemandler. Pynt med persille og saltede nødder
Guide: Morgenmad og brunch i København

Guide: Morgenmad og brunch i København

Det almindelige bræt bestod af æg, pølser og bacon, avocado, ristede mandler, hummus, ost, lækker skinke, frugt, lækkert brød (især rugbrødet var jeg vild med) og en skyr med bær, frugt og granola
Sennepsglaseret kalkunbryst + salat med asparges

Sennepsglaseret kalkunbryst + salat med asparges

En håndfuld saltedemandler. Riv osten i strimler ovenpå og drys medmandler og peber. Denne opskrift er videreudvikling af svinemørbrad med sennep og sesam skabt med henblik på at smage mere af sommer

GLÆDELIG JUL

Jeg holder ferie indtil januar, men inden får du en opskrift på en skøn kålsalat med granatæble og mandler

Vild med vin – let & liflig hvidvin

Servér denne skønne blot som aperitif til en skål saltedemandler og lidt oliven eller servér den til mager fisk, skaldyr, ostebræt eller lyst, veltilberedt fjerkræ
Sprød og frisk rødbederåkost

Sprød og frisk rødbederåkost

Sprød rødbederåkost med æbletern, frisk persille og krydrede, saltede, ristede nødder. Den er saftigt og frisk fra æblerne, farvestrålende fra rødbeder og persille, og så har den det sprøde, saltede fra nødderne