Saltede mandler med citron opskrift opskrifter

Saltede citronmandler

Saltede citronmandler

Bland citronsaft, citronskal, olie og salt godt sammen og bland det godt sammen medmandlerne. Mandlerne må ikke blive for mørke, så hold øje med dem i ovnen
Perlerugssalat med citron, tørrede frugter og nødder

Perlerugssalat med citron, tørrede frugter og nødder

100 g mandler, ristede og hakkede. 100 g saltede pistacienødder, hakkede. 1 usprøjtet citron, både saft og skal. 3) Bland citronsaft, cigtronskal, eddike og olie. 4) Vend dressingen i perlerugen sammen med resten af ingredienserne og smag til med salt og peber. 1 usprøjtet citron
Sunde snickers bidder

Sunde snickers bidder

Oven på er der smurt en dadelkaramel, drysset medsaltede, ristede peanuts og hældt smeltet mørk chokolade over
Guide: Morgenmad og brunch i København

Guide: Morgenmad og brunch i København

Det almindelige bræt bestod af æg, pølser og bacon, avocado, ristede mandler, hummus, ost, lækker skinke, frugt, lækkert brød (især rugbrødet var jeg vild med) og en skyr med bær, frugt og granola
Persillepesto med peanuts

Persillepesto med peanuts

Denne gang er det med masser af frisk persille, citron og saltede, ristede peanuts. en klassisk version med basilikum og pinjekerner, en sommerlig version med spinat, persille og pinjekerner eller en rød version med soltørrede tomater og mandler

Aubergine-curry med oliven og svampe

håndfuld saltedemandler (eller andre nødder). saltsyltet citron. 1 stk. aubergine. 400 g faste svampe a la kejserhatte eler markchampignon
✮ Glimt af februar og marts ✮

✮ Glimt af februar og marts ✮

Salat med stegte gulerødder, grillost og saltedemandler. Vafler medcitron og birkes. Den stod på friskbagte boller, blåbærpandekager, kokos-nutella og chiagrød med mango og kokos – de sidste tre kommer der snart opskrift på }
Sprød og frisk rødbederåkost

Sprød og frisk rødbederåkost

Sprød rødbederåkost med æbletern, frisk persille og krydrede, saltede, ristede nødder. Den er saftigt og frisk fra æblerne, farvestrålende fra rødbeder og persille, og så har den det sprøde, saltede fra nødderne
Den bedste partysnack

Den bedste partysnack

Efter jeg havde været inde at kigge hos Martha Stewart greb det lidt om sig og jeg endte med at lave grissini, artiskokdip, saltedemandler og gougeres – simpelthen fordi jeg ikke kunne vælge